11 juni 2011

Studenten

Igår tog jag studenten, till slut. Synd bara att det inte kommer några bilder på ett tag. I alla fall så var det både skitskönt och skitroligt att få gå ut skolan. Speciellt när vi for runt på studentflaket och skrålade runt i hela Jokkmokk! Det värsta var att det var skitvarmt utomhus, säkert över +25, så att man höll på att flyta fram istället för att gå. Så ni kan ju tänkaer att det fläktade skönt uppe på flaket.

Det faktiskt ganska så fort inne i kyrkan i år. Rektorn pratade bara i någon kvart faktiskt, jämfört med förra året när han pratade oavbrutet i 45 hela minuter. Igår så hann vi inte heller sjunga sista psalmen då alla försvann ut från kyrkan när rektorn slutade prata. Ingen ville väl riskera att sitta kvar ännu längre om rektorn skulle börja prata igen.

Efter att ha klivit av från flaket var det bara att få i mig nåt att äta och fara hem igen för att göra i ordning den kombinerade student- och grudentmottagningen. Min lillasyster gick nämligen ut grundskolan igår. Mottagningen gick faktiskt ganska så bra, även om yngsta lillasystern var tvungen att fara in till akuten efter att ha fått en allergisk reaktion efter att ha ätit mango.

(300:e inlägget!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...