31 aug. 2010

Snacka om överraskningar

På min statistik så kan jag se vad folk har sökt efter när de har sökt efter min blogg. Det som var högst var inte helt otippade hon från norrland med 15 st sökningar. Det som var lite oväntat var att någon hade sökt efter "cajsa, amstaff" och kommit in på min blogg. Samma sak med "att göra i norrland" och "djursjuksköterska utbildning utomlands".

Dessutom har jag under den här månaden, inräknat med idag också, som gått haft totalt 335 besök från 7 olika länder. Inte helt oväntat var Sverige i majoritet med 255 besök, men det förvånade mig lite att jag också hade fått besök från USA (31), Finland (26), Kanada (12), Tyskland (8), Ryssland (2) och Danmark (1). Numren inom parentes är antalet besökare från varje land.

Något annat intressant är att majoriteten av mina läsare har använt Windows och webbläsaren Internet Explorer. När det gäller webbläsare så är Firefox den näst vanligaste webbläsaren och Chrome är på tredje plats.På operativsystemlistan så är Macintosh den näst vanligaste och iPhone den på tredje plats.

Tänk så mycket man kan få ut av blogspot's besökstatistik!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...