17 mars 2011

Nyss lunch, fast inte

Egentligen så skulle jag nyss ha fått lunch nu. Eftersom vi fick självstudier på samhällskunskapen idag, så har jag inte haft några lektioner sedan 9. Jag hade ju ingen engelska heller idag eftersom min lärare är uppe i fjälls med sina vinterfjällelever.

Glöm inte att rösta i omröstningen här till höger!!!

1 kommentar:

 1. hej!

  du hade kommenterat på min projektblogg, ursäkta att jag inte har svarat tidigare..vad roligt att du hittade min blogg, hur kommer det sig? google? kompis?

  om barmklädet: jag vet inte om du kanske läste det senare i bloggen, men jag ska göra sliehppá själv, och jag kör utan tenn :) ska sätta igång med den så fort jag är färdig med dekorationen..

  om kläde: jag vet inte vad tyget heter som jag fick, kan mycket väl vara kläde. jag kollade efter vadmal men hittade inte, så jag bad min syster som bor i luleå kolla efter någon sorts ulltyg åt mig, och hon hittade något som inte heller var vadmal, dock finare och lite tunnare. som sagt, vet inte om det är kläde men fint är det iallafall :)

  om program: jag går samhällsvetenskapsprogrammet med profil fred och konflikt. jag vet inte hur det hör ihop med det riktigt, men det stod några förslag på vad man kunde göra, varav ett var "sömnad av historisk kostym". först tänkte jag inte mer på det men då jag kom på att kolten är en sorts historisk kostym satte jag igång :)

  har du fler frågor så är det bara att fyra av! :) har du själv sytt en kolt eller har du beställt?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...