22 juli 2010

Skitväder precis hela tiden

Idag har jag kommit hem ifrån min stuga i fjällen, eller rättare sagt igår eftersom det har passerat midnatt. Jag kommer att lägga ut bilder från kalvmärkningen senare någon gång. Kort sagt så var det skitväder så gott som hela tiden under de 5 dagar jag var i Skuolla.

När det inte regnade eller inte så värst mycket så passade jag på att få vara utomhus att att bli blöt på en gång. En gång lyckades jag räkna till 59 kåtor och tält av alla de slag. Om man antar att det bodde 4 stycken i varje så betyder det att det var ca 236 personer där, inräknat mig själv.

När jag inte var på kalvmärkning så var jag uppe vid min stuga. Där också var det mest bara skitväder, totalt var ca 8 timmar uppehållsväder när jag var där tror jag. Sammanlagt. Så det regnade och blåste mest hela tiden. Så det var inte precis något roligt väder. Speciellt inte om man är tvungen att sitta i en överfull stuga.

Jag hann ju dessutom fylla år, 18 år t.o.m, så nu är jag officiellt vuxen! Även om livet är till största delen är som det var förut så känns det lite annorlunda nu.

De olika födelsedagspresenterna jag fick var; en utlandsresa till Paris i 3 – 4 dagar, boken “Min förlorade oskuld” som var mest inhandlad pga titeln (haha, jätte roligt. Not, säger jag bara), första säsongen av Glee och pilotavsnittet av samma serie. Dessutom fick jag en massa pengar också. Inte mig emot, då jag dels ska iväg till Stockholm och dels till Paris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...