23 feb. 2010

Sluta fjanta om snökaos för guds skull!

Just nu vill jag bara ha lov, för jag är extremt trött nu efter skoldagen. Under den sista lektionen orkade jag knappt hänga med, så gissa vad jag kommer att göra på bussen hem från skolan?

Vid såna här tillfällen önskar jag att jag bodde lite ner söderut där det tydligen ska storma så mycket att det knappt går att vara utanför dörren. Även om att jag tycker att det ALLTID blir snökaos så fort det snöar en meter där nere.

Här vars jag bor så är det högst normalt att det kan snöa 50 cm på en natt och inte sitter vi fastsnöade inomhus för dens skull. Allting funkar dessutom som vanligt här uppe även om det är -20 och snöstorm, så man är så illa tvungen att fara iväg till skolan/jobbet.

Dessutom läste jag i tidningen idag om att årets första potatis var till salu för makalösa 750 kr/kilot! det var en bonde i Ängelholm som hade planterat potäterna i november och sedan satt dem under en UV-lampa.

Så det är fullt fram för att köpa nyupptagen potatis redan nu för er som längtar efter sommaren.

2 kommentarer:

  1. hahaha snökaoset alltså.... Men här uppe läggs det trots allt mer pengar på snöröjning. Tycker dock man har rättighet att smågnälla när det är över tjugo minus och öronen förfryser. Nåja, ha det kanon resten av kvällen!:)

    SvaraRadera
  2. Sv: jag förstår dig, men vi är fan inte vana med sådan här kaos. Hade det inte vart kaos i trafiken så hade vi nog inte klagat lika mycket. Men ingen är liksom van med detta så allt bli fel. :(

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...